Niet eens met een herinnering?
Het kan natuurlijk zijn dat u het niet eens bent met de betalingsherinnering die u van ons heeft gekregen. Is dat het geval? Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. We gaan graag met u in gesprek en zoeken het voor u uit. Het is daarbij belangrijk dat u ons uitlegt waarom u het er niet mee eens bent. Het liefst met een bewijsstuk zoals een betalingsbewijs erbij. Dat helpt om duidelijk te krijgen wat er aan de hand is. We doen er alles aan om eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Met dit formulier kunt u uw bezwaar eenvoudig aan ons doorgeven.
|
|
|
De Week van het geld
Steeds meer jongeren komen in de problemen doordat ze niet goed met geld om kunnen gaan. Dat is ook niet vreemd omdat er weinig tot geen voorlichting is over het omgaan met geld. En de verleidingen, zoals nu kopen en achteraf betalen, worden steeds groter. Daarom is het goed dat kinderen op jonge leeftijd leren hoe ze dat wel moeten doen. Ieder jaar organiseert Wijzer in geldzaken samen met partners de Week van
het geld. Deze week is er extra veel aandacht voor jongeren en geldzaken en het belang daarover te leren.
Dit jaar is De Week van het geld van 11 tot en met 15 maart. Het is alweer de 13e editie van deze landelijke projectweek voor het onderwijs. Het thema dit jaar is ‘Hoe ben jij je GELD de BAAS? Hierbij leren leerlingen van basis-, middelbare en MBO scholen hoe ze een ware ‘baas’ kunnen worden over hun eigen financiën. Iedereen in Nederland verdient het om goed te leren omgaan met geld.
Door van jongs af aan te oefenen met sparen, plannen en keuzes maken, leren kinderen vaardigheden die op latere leeftijd hard nodig zijn. Misschien is de Week van het geld een mooie aanleiding om met uw (klein)kinderen te praten over omgaan met geld. Een handig startpunt hiervoor kan de online ‘Financiële opvoedwijzer’ van het Nibud zijn.
|
|
|